Talijanska vlada osnovala ratni sud protiv nevinih Hrvata PDF Ispis E-mail

Talijanska vojska i policija, čuveni carabinieri i financijska policija, prijete likvidacijom nevinim Hrvatima u Italiji. U gradu Molinelli kod Bologne već su likvidirali četiri nevina Albanca, o čemu je opširno izvijestio svjetski tisak.

 

U istom je gradu Hrvatskom državljaninu talijanska vlada, u suradnji sa sucima M.L.Golfieri, A. Cricchio, A. Costanzo, odvjetnikom M. Sartiem, javnim bilježnikom G. Forniem i administratorom palače Gallettiem, opljačkala imovinu veću od 10 milijuna eura. Čak i talijansko veleposlanstvo i konzulat iz Splita pismeno odbijaju vratiti imovinu (dokument proslijedjen g. Kristijanu Fereži - Akcija za bolju Hrvatsku).Talijansko državno tužilaštvo iz Rima, tužilac M.L.Golfieri, izdao je optužnicu i istražni zahtjev protiv vlasnika Hrvata, samo zato što je preko odvjetnice zatražio povratak imovine.

Vlada Italije, više puta obaviještena o ovom kriminalnom sudu, uporno šuti, potiče i ohrabruje članove ove kriminalne skupine.Zato su svi dokumenti proslijedjeni OLAF-u u Bruxelles i uredu Interpola u Zagreb. Pošto se radi o teškim kriminalnim i kaznenim djelima namjerno organiziranim od talijanske vlade, protiv predsjednika Montia je pripremljena optužnica za Medjunarodni kazneni sud u Hagu.

Sav će dokazni materijal biti proslijeđen, u kojem se nalazi i odluka predsjednika suda u Bologni A. Cricchia, u kojoj kriminalnog prekršajnog suca Costanza naziva "jednim od najboljih sudaca uopće", pljačku imovine opravdava i zahtijeva kazneni progon vlasnika Hrvata i njegove odvjetnice. (Dokaz je proslijedjen g. K. Fereži - Akcija za bolju Hrvatsku.)

Nakon što je pljačka imovine od 10 milijuna eura "regulirana" na prekršajnom sudu u Imoli kod Bologne, državni tužitelj iz Rima M.L.Golfieri podnosi optužnicu protiv nevinih Hrvata, i zahtijeva financijsku odštetu za članove kriminalne organizacije, i,takodjer, zatvorsku kaznu za Hrvate.

 

 

Anton  Mili