Savez antifašističkih boraca
i antifašista Republike Hrvatske

Tribina “Demokracija i ljudska prava” i izložba “Drugi i drugačiji”

Rad učenika O.Š. 22. lipnja iz Siska

Dana 10. prosinca 2021. (petak) Savez antifašističkih boraca i antifašista RH organizira Tribinu naziva Demokracija i ljudska prava u dvorani Ureda Saveza (P. Hatza 16, Zagreb) s početkom u 18:00 sati.

Na Tribini, koja se održava u sklopu EACEA projekta Europsko antifašističko nasljeđe, izlaganja će održati predsjednik SABA RH Franjo Habulin, prof. dr. sc. Hrvoje Klasić i Tina Đaković, koordinatorica Kuće ljudskih prava.

U sklopu Tribine prezentirat će se i izložba učeničkih radova na temu Drugi i drugačiji. Učenici nekoliko srednjih i osnovnih škola na području RH su, prema uputstvima Saveza i mentorstvom svojih nastavnika, na različite načine prikazali što njima znači biti drugi i drugačiji u današnjem svijetu.

Osim Tribine i izložbe koja će se održati u Zagrebu navedenog datuma, svi učenički radovi i dodatne informacije o projektu bit će dostupne i u on-line izdanju na stranicama Saveza – www.sabh.hr.

Molimo da sudionici Tribine poštuju epidemiološke mjere: nošenje zaštitnih maski i poštivanje distance između osoba (najmanje 1,5 m).

Facebook
E-mail