Savez antifašističkih boraca
i antifašista Republike Hrvatske

Poznati novinar pod kritikama zbog Goldsteina: ‘Volim Hrvatsku više od svih ustašofila zajedno’

(Foto: N1/Screenshot)

“Jasenovac je bio zločin genocida, ratni zločin, protiv čovječnosti. Bleiburg nije bio genocid, u jednom dijelu je bio ratni zločin, ali i obračun s kriminalnom, zločinačkom  izdajničkom endehazijom”, jedna je od izjava Goldsteina koja je mnogima zasmetala.

“Ono što ustašofili koji mi od jučer zatrpavaju inbox uvredama ne razumiju i nikad neće razumjeti jest da ja volim Hrvatsku više od svih njih zajedno. Hrvatska kakvu ja sanjam je ona o kojoj je maštao Vlado Gotovac. Uređena, demokratska, liberalna, u kojoj su svi njezini građani ravnopravni i imaju perspektivu ostvariti sve svoje potencijale, živjeti sretno. U kojoj politika služi narodu i samo je servis na usluzi građanima da žive bolje. Hrvatska kakvu oni sanjaju nije ništa više nego jedan veliki nacistički konc-logor za sve drukčije od njih. Neće im proći, nije ni prije. No passaran!”, napisao je Jandrić.

Jandrić je objavio i prepisku s mladim HDZ-ovcem Pavlom Škokom Gavranovićem.

“Mladi lav HDZ-a i bivši asistent Dubravke Šuice Pavao Škoko Gavranović misli da su uvrede i prijetnje nekome čisto ‘sloboda’, a povijest je valjda učio na TikToku pa komunistički režim svrstava pod fašizam. Partizan Franjo Tuđman se okreće u grobu”, napisao je Jandrić.

(direktno.hr/bkk)

Facebook
E-mail

Kategorije

Najave