Savez antifašističkih boraca
i antifašista Republike Hrvatske

Fred Matić: Slušao sam maloprije Banožića, za njega je i Mijo Crnoja doktor znanosti

EUROZASTUPNIK i bivši ministar branitelja Predrag Matić gostovao je u N1 Studiju uživo gdje je komentirao proslavu Oluje, ali i večerašnji prijem zapovjednika u Kninu.

“Nažalost neću u Knin”, rekao je Predrag Matić pa dodao: “Od 27 obljetnica bio sam na preko 20, i na najvažnijoj 1995. Sad neka idu oni koji se trebaju naslikavati. Bojim se da sutra neće biti ni par stotina ljudi.”

“Slušao sam maloprije izjavu ovog žalosnog ministra Banožića…”

Na pitanje koji je razlog tome, kaže:

“Slušao sam maloprije izjavu ovog žalosnog ministra Banožića, za njega je i Mijo Crnoja stvarno doktor znanosti – te opskurne izgovore koje oni govore…

Večeras će biti još jedna pljuska hrvatskim braniteljima jer uvrijeđene frajle neće doći jer je domaćin predsjednik RH. Progutajte ponos, dođite, odajte počast, nije to predsjednikov prijem nego prijem hrvatskih heroja zapovjednika koji su vodili tu veličanstvenu operaciju, a svoje animozitete stavite po strani, radite posao za koji ste plaćeni.

Koga briga tko organizira prijem za zapovjednike? Nije to pljuska Milanoviću nego svim hrvatskim braniteljima, sram ih može biti.”

Index Vijesti

Facebook
E-mail