Savez antifašističkih boraca
i antifašista Republike Hrvatske

DOBRODOŠLI NA STRANICU MUZEJA ANTIFAŠISTIČKE BAŠTINE

Cijenjeni posjetiteljice i posjetitelji portala, velika nam je čast i zadovoljstvo predstaviti vam novu stranicu “Muzej antifašističke baštine” (u daljnjem tekstu MAB), koju je otvorio Savez antifašističkih boraca i antifašista Republike Hrvatske, financiran iz projekta Ministarstva hrvatskih branitelja.

Nadamo se da će stalni postav i ostale kategorije stranice MAB-a, poput žena u NOB-u, koncentracijskih logora, intervjuima s živućim borcima NOB-a i sl., doprinijeti sjećanju na slavnu antifašističku prošlost Republike Hrvatske, ali i na tešku borbu kojom su naši preci izborili suverenitet i uspostavu suvremene, demokratske države, čija je suverenost devedesetih godina obranjena u Domovinskom ratu.

Trudit ćemo se da sa što više materijala upotpunimo sadržaj stranice MAB-a kako biste vi dragi posjetitelji i posjetiteljice imali što kvalitetniji pregled i doživljaj antifašističke baštine u Hrvatskoj.

Pozivamo sve da svojim tekstovima, fotografija, slikama, video-zapisima i ostalim dostupnim materijalima upotpunite sadržaj portala te na taj način kao i naši preci održite sjećanje na pobjedničku antifašističku prošlost.

Poveznica na portal MAB-a: https://mab.hr/

Savez antifašističkih boraca i antifašista Republike Hrvatske

Facebook
E-mail