Savez antifašističkih boraca
i antifašista Republike Hrvatske

Akcija vraćanja bisti narodnim herojima u Mostaru

Mostarsko udruženje antifašista pokrenulo je akciju ponovnog postavljanja bisti narodnih heroja u tom gradu za što im je potreban novac koji žele dijelom prikupiti prodajom razglednica s likovima junaka

(Foto: portalnovosti.com) Jedna od razglednica s licima narodnih heroja

Udruženje antifašista i boraca NOR-a Mostar pokreće akciju obnove i ponovne postavke nedostajućih bisti narodnih heroja u tom gradu. Za realizaciju ovog projekta potrebna su značajna sredstva. Iz UABNOR-a su zato napravili set od 16 razglednica s licima narodnih heroja čijom kupnjom bi se ubrzala realizacija ove plemenite ideje.

Set od 16 razglednica košta 10,00 KM i može se dobiti u UABNOR Mostar ili kod aktivista Udruženja. Može se uplatiti i putem računa 1941054124601114 koji se vodi kod Pro Credit banke u Mostaru. Pomognimo UABNOR-u da vrati heroje Mostara gradu za koji su dali živote.

Podsjetimo da je u Mostaru prošle godine u rušilačkom terorističkom činu uništen dio Partizanskog spomen groblja, kao i da gradska vlast uporno zabranjuje da na Dan oslobođenja grada antifašisti u koloni prođu kroz grad.

Novosti

Facebook
E-mail