Savez antifašističkih boraca
i antifašista Republike Hrvatske

SAŠA BROZ U EMISIJI KOD NAS DOMA

(Foto: arhiva SABA RH)

Saša Broz s kćerkom Sarom Haas bila je gošća u emisiji Kod nas doma na HTV-u, a što se nije svidjelo portalu narod.hr.

Tako predmetni portal ispod kojeg teksta nema potpisa autora govori kako je HTV javna TV koju svi financiramo (iako dijelom) pa se eto ne bi smjelo dozvoliti “najpoznatijoj unuci s ovih prostora, unuci diktatora Josipa Broza Tita učešće na HTV – u jer je to izazvalo zgražanje naroda”.

Na našoj javnoj TV i raznim komercijalnim TV kućama dnevno se pojavljuju osobe koje nemaju što mudro za reći već su obilježene raznim aferama, skandalima, korupcijom i kriminalom tako je pravo osvježenje bilo čuti, priznate i u svijetu , umjetnice i s njima zaviriti i u njihov svijet razmišljanja.

Narod.hr nema pravo govoriti u ime naroda jer narod pamti i svjestan je veličine Josipa Broza Tita i njegove ostavštine, a koja je pljačkaškom pretvorbom i privatizacijom, te nastavno kriminalom oteta, te na prosjački štap i dužničko ropstvo dovedena država i upravo taj narod za koji se imenovani portal zalaže.

Tužno je i jadno da još uvijek ima onih koji Titovo djelo negiraju i omalovažavaju.
Iz ratom opustošene zemlje zapuštene poljoprivrede, a još više pismenosti i znanja kao Feniks izrasla je industrijski moćna država.

Danas je država i društvo na koljenima, država prožeta korupcijom i kriminalom i osvrnut ću se samo kao posljednje nakon radnika, komunalaca, woltaša kao kruna svega “prosvjed liječnika i medicinskog osoblja”, a upravo pravo na zdravlje nam je bilo najjače u Europi.

No, kada već sami u svojoj zlobi i zločestoći nismo svjesni veličine Josipa Broza Tita spomenut ću da 180 ulica i trgova svjetskih gradova Afrike, Azije, Europe i Južne Amerike, pogotovo u zemljama nesvrstanih nosi ime JOSIPA BROZA TITA…

I Saša, draga, samo časno i ponosno nosi svoje prezime jer ono će se vjekovima po dobru pamtiti ….

Maja Jelinčić, predsjednica AFŽ pri SABA RH

Facebook
E-mail