Savez antifašističkih boraca
i antifašista Republike Hrvatske

Pogledajte sramotnu poruku Delija na utakmici Zvezde, veličali zločinca Mladića

(Foto: Wikipedia) Ratko Mladić

CRVENA ZVEZDA je u 26. kolu srpske Superlige deklasirala Novi Pazar 5:1 i zadržala ogromnih 18 bodova prednosti ispred Partizana na prvome mjestu. Zvezda u 26 kola ima 23 pobjede i tri remija, a u zadnju 101 prvenstvenu utakmicu upisala je samo jedan poraz.

Utakmicu protiv Novog Pazara obilježio je novi ispad Delija, njezinih najžešćih navijača koji redovito veličaju četništvo i ratne zločince. Oni su velikim transparentom čestitali rođendan osuđenom ratnom zločincu Ratku Mladiću uz sramotnu poruku “Svaki Srbin vama kapu diže, i po vašem uzoru djecu podiže! Sretan rođendan generale! Zauvijek hvala!”.

Ratko Mladić jedan je od najstrašnijih ratnih zločinaca u novijoj europskoj povijesti. Bio je zapovjednik vojske Republike Srpske u ratu u BiH i zapovijedao je brutalnom opsadom Sarajeva i postrojbama koje su 1995. u genocidu u Srebrenici streljale više od 8000 zarobljenih pripadnika Armije BiH i civila. Haški sud osudio ga je na doživotnu kaznu zatvora.

Fotografiju možete pogledati na sljedećoj poveznici: https://www.index.hr/sport/clanak/pogledajte-sramotnu-poruku-delija-na-utakmici-zvezde-velicali-zlocinca-mladica/2445998.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_d

Index Vijesti

Facebook
E-mail