Savez antifašističkih boraca
i antifašista Republike Hrvatske

Gosp . Radman – Grlić ministre o vanjski šporki poslov

Deboto ste zaplakali jer van je prešidente R.H. Milanović spomenija oca da je bi komunjara , a vi kažete da je vaš otac za vas svetinja ka i vaša familja i ja bi se i moga sa van složit ali bi vas tija prin toga ništo pitat mada znan da mi nećete odgovorit ma virujen da jemate oni koji čitaju ča ko od nas piše pa van more bit i špijaju.

Vidite šjor ministar ja još nisan zaplaka , ,mada je i meni moja familja svetinja ka i vama , a moju familju užu i širu već 30 g. takvi kao vi zovu zločinaćkom , banditskom , tifusarskom ,izdajničkom i slićno samo zato jer su bili PARTIZANI I ANTIFAŠISTI i ja san na njih ponosan i iden po gradu Splitu uzdignute glave i nikad ih nitkor ne more od vas novokonponiranih rodoljuba uvridit niti me natirat da zaplačen , a znate zašto jer san na njih ponosan i tako ponosan ču i partit kad mi dojde vrime.

More bit da i vi ne zante šta je to ponos i zašto san ja na njih ponosan , pa bi van ja tija to reć , ali ne samo van vengo i drugima koji se naslađuju njiovon junački prolivenoj krvi i rugaju se njiovin kostima ma šta ji vi više budete napadali mi čemo ih pa tako i ja žešće falit jer ih branit ne tribamo oni su obranili nas.

Kad je to tribalo ,a tribalo je ustali su obranit zemlju na ovin našin prostorima od zločinaca nacista , fašista , ustaša , četnika , SS divizije i drugih izdajnika i obranili su zemlju svojin junaštvon , natopili su ovu zemlju svojon krvlju i zato smo ministre o šporki posli mi na njih ponosni i bili smo i jesmo i bit čemo do kraja.

Vama je smetala slika Tita u jednoj anbasadi koju je vodio jedan častan čovik , može bit da van nebi smetala slika zlotvora i izdajice hrvatskog naroda koji počiva u grobnici od smrada u Madridu , a ne kako mu se piva da počiva u grobnici od zlata i more bit da ste tu sliku vidili da bi bili sritni i tako ostvarili svoj san o jednoj zločinačkoj tvorevini , a sigur sam da vas otac komunista nije tome učio , ali eto dogodi se da koji put učenik nadmaši učitelja.

(Facebook / Vinko Jelaska)

Facebook
E-mail

Kategorije

Najave