Iz medija
OREŠKOVIĆ LAŽE! TREBA GA ODMAH POTJERATI IZ HRVATSKE! PDF Print E-mail
Thursday, 12 May 2016 12:58

MONSANTO CROATIA d.o.o. Vrlička 30 ZAGREB! OREŠKOVIĆ LAŽE! TREBA GA ODMAH POTJERATI IZ HRVATSKE!

OREŠKOVIĆ LAŽE!  TREBA GA ODMAH POTJERATI IZ HRVATSKE!

Apr 01, 2016

monsanto1

OREŠKOVIĆ LAŽE! TREBA GA ODMAH POTJERATI IZ HRVATSKE!

MONSANTO CROATIA d.o.o. Vrlička 30, ZAGREB!

petak 01.travanj 2016.

Nažalost, istina je , a ne prvotravanjska šala. Monsanto Croatia d.o.o. je već registriran i nalazi se u Zagrebu u ulici Vrlička 30, a proizvodni centar će biti u Osijeku. Kako je u tajnosti urđivan Oreškovićev stan tako je i Monsanto strogo u tajnosti registriran u Hrvatskoj! Orešković je došao sa prljavim namjerama i ima zadatak preko raznoraznih osoba kupiti jeftino, za veliku proviziju, zemljište u Slavoniji kako bi Monsanto započeo sa proizvodnjom odnosno trovanjem Hrvata. Ovo je čista veleizdaja plaćenika Oreškovića kojeg odmah treba protjerati iz Hrvatske. Ako to ne napravimo nitko nas više ne može spasiti od Monsanta – gospodara života i smrti!

Tko je MONSANTO?

Monsanto je multinacionalana kompanija koja se u prošlosti bavila proizvodnjom kemijskog oružja čija je sadašnja osnova djelatnost biotehnologija , upravo ono o čemu je ministar Panenić drobio, a zapravo nema pojma o čemu priča i tko je Monsanto.
Monsanto je i proizvođač herbicida glifosata poznatog kao Raundup.

Monsanto je najveći proizvođač genetički modificiranog sjemenja sa tržišnim učešćem od 70% do čak 100% kod nekih kultura. Među najpoznatijim je ROUNDUP READY, sjeme soje modificirano tako da soja može podnijeti herbicid Roundup, dok sve ostale biljke venu.
Kao glavni eksponent genetički modificirane hrane Monsanto je u fokusu zbog sjemena soje i hormona rasta za govedinu. Po istraživanjima koja su vršena dokazano je da proizvodi ove kompanije truju i izazivaju razne bolesti kod ljudi, a to se vješto prikriva jer kontroliraju sve najvažnije medije.

Još jedan od problema sa GMO sjemenom koje proizvodi ova kompanija je i to što kada se jednom zasije genetički modificirano sjeme, na tom zemljištu više ništa drugo ne može rasti, na taj način Monsanto postaje doslovno „gospodar života“ jer nas prisiljava uzimati njegove proizvode.

Sam potpredsjednik Monsanta 1998. godine je izjavio da Monsanto ne garantira sigurnost hrane koju proizvodi jer je njihov cilj proizvesti što više, a zadatak ministarstva (FDA) je da kontrolira sigurnost. Jasno, u FDA-u sjede njihovi ljudi ,a sjede i u Bijeloj kući, Kongresu i svim ostalim političkim institucijama. Drugim riječima, nitko ga ne kontrolira!

Mediji su prenijeli da je Svjetska zdravstvena organizacija objavila da je glifosat, aktivni sastojak u herbicidu Roundup, karcogen za ljude. Međutim „glifosat“ se nalazi na listi odobrenih supstanci u EU, tako da su sredstva na bazi ove aktivne supstance u prodaji u svim republikama bivše regije, ali i u mnogim europskim zemljama gdje su na vlasti kupljeni političari.
Toliko i o EU gdje su nas HDZSDP političari utrpali!

Treći godišnji „marš protiv Monsanta“ održan je 23.05.2015. u 40 zemalja širom Europe, Sjeverne i Južne Amerike i Afrike. Nitko iz kompanije Monsanto se nije odazvao na pozive AFP-a da komentira proteste širom svijeta.

Na jednom od plakata je pisalo“ Želite da počinite masovno ubojstvo, posegnite za Raundupom“.
U Burkini Faso gdje je Monsanto 2003. godine uveo genetski modificirani pamuk građani su zahtijevali 10-godišnji moratorij, kako bi se provelo nezavisno istraživanje o efektima te tehnologije.
Samo ćemo usput navesti da je Vladimir Putin uveo 100-godišnji moratorij za sve Monsantove proizvode.
Ispred zgrade europskog vijeća u Strazburu demonstranti su održali minut šutnje u znak sjećanja na dosadašnje žrtve trovanja pesticidima od kompanije Monsanto.
U Rio de Janeiru su optužili Monsanto za bioterorizam dok su u Santiagu zahtijevali povlačenje američkog giganta iz svoje zemlje i kraj proizvodnje genetski modificirane hrane.
Fox News reporteri su dobili otkaz zbog otkrivanja istine o Monsantu.

Što se događa u Hrvatskoj?

„Zagreb i Beograd neće postati regionalna središta Monsanta, ali će to postati Osijek i Novi Sad“, rekao je Zoran Petrović direktor Monsanta za Srbiju i zemlje bivše Jugoslavije.
Zamislite, Zoran Petrović je direktor Monsanta za Srbiju i zemlje bivše Jugoslavije i on dogovara sa hrvatkim političarima gdje će biti središte Monsanta u Hrvatskoj!!! Nevjerojatno!

Dakle, centar Monsanta Srbije nalazi se u Novom Sadu, u ulici Bulevar vojvode stepe 84, 21000 Novi Sad, a centar Monsanta Hrvatske će biti u Osijeku, a za sada se nalazi u Zagrebu u ulici Vrlička 30 i registrirani su kao Monsanto Croatia d.o.o.!

Krasno Oreškoviću! Jesu li to tajni investitori sa Bliskog istoka?

Tko je Orešković i za koga radi?

Tko,laže taj i krade kaže narodna poslovica: Ovaj kanadski ili židovski Tevin igrač, sada je jasno, i igrač psihopata Novog svjetskog poretka koji je dobi zadatak da u Hrvatskoj uvede Monsanto, proda najveće i najčistije izvore vode u Europi, šume, putne koridore, privatizira zdravstvo i ostalo što vrijedi.
Drugim riječima, dokrajči hrvatske građane koji su se počeli buditi shvaćajući što se to događa u Hrvatskoj.

Je li kasno da se riješimo korumpiranih političara koji provode korporativni fašizam nad Hrvatima i ostalim narodima bivše Jugoslavije!?

ZASTUPNICI DONOSE SVE ZAKONE I O SVEMU ODLUČUJU!
“Prisežem svojom čašću da ću dužnost zastupnika u Hrvatskom saboru obnašati savjesno i odgovorno i da ću se u svom radu držati Ustava i zakona i poštovati pravni poredak te da ću se zauzimati za svekoliki napredak Republike Hrvatske”.

https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi
/Ovo je naš link na kojem svakodnevno možete čitati naše objave/

Nismo ni lijevi ni desni, nismo ni kupljeni ni korumpirani. Pišemo samo istinu i samo istinu koju ne možemo dijeliti jer su nas blokirali pa vas molimo da je dijelite vi. Istinu ćemo pisati i ponavljati sve dok njihova ISTINA ne postane ono što jest, LAŽ I IZDAJA!

Nitko ne može zaustaviti sunce, trag i istinu, tako nećete ni vi političari koji svjesno uništavate Hrvatsku!

monsanto2

 

 

 

 

Kliknite ovdje da biste odabrali opciju OdgovoriOdgovori svima ili Proslijedi
Upotrijebljeno 2,02 GB (13%) od 15 GB
Zadnja aktivnost na računu: prije 21 minute
Detalji
 
Obilježavanje Međunarodnog dana borbe protiv fašizma i antisemitizma PDF Print E-mail
Thursday, 05 November 2015 18:57

Zagreb, Trg žrtava fašizma, 9. studenoga 2015, 19 sati. Međunarodni dan borbe protiv fašizma i antisemitizma i 77. obljetnica Kristalne noći obilježit će se u Zagrrebu, na Trgu žrtava fašizma, 9. studenoga u 19 sati, uz prigodan kulturno-umjetnički program.

Read more...
 
Poziv na skup o Europskom projektu, 5.11.2015., s početkom u 10 sati; Pavla Hatza 16, prizemno PDF Print E-mail
Wednesday, 04 November 2015 22:01

 

Poštovani, sa zadovoljstvom šaljemo ovaj službeni poziv svim sudionicima skupa o europskom projektu (kao i svima zainteresiranim) kolegicama i kolegama. Uz poziv prilažemo i raspored rada skupa. Poziv šaljemo i u privitku i u tekstu samog ovog pisma.

Read more...
 
Slobodarski duh Šibenika: Tomislav Erak je zbog grafita interniran u Dachau i Buchenwald, zbog tuluma izletio iz Partije PDF Print E-mail
Monday, 06 July 2015 17:52

Jesu li grafiti umjetnost ili vandalizam? Oslikavanje ili ispisivanje parola na pročeljima mnogi smatraju dijelom urbanog identiteta grada, ali istovremeno se mnogi se kunu da se radi uništavanju imovine, djelovanju koje k tome još ohrabruje adolescente na devijantno ponašanje. Iako pravi ulični umjetnici ne žele da ih se trpa u isti koš sa onima koji po zidovima ispisuju političke, navijačke poruke ili kakve druge besmislice, i jedne i druge za slučaj da ih uhvate čeka prekršajna, moguće i kaznena prijava ako je fasada znatnije oštećena ili ako ispisana poruka poziva na mržnju. Jedan 15-godišnjak je, međutim, zbog pisanja po zidovima u Šibeniku osuđen na osam godina zatvora!

Read more...
 
Sinj: Svečano obilježen Dan pobjede nad fašizmom PDF Print E-mail
Tuesday, 12 May 2015 18:59

Svečanom akademijom u Gradskom kinu u Sinju danas je obilježen Dan pobjede nad fašizmom i Dan Europe. Akademiji je prethodilo polaganje vijenaca kod Spomenika poginulim braniteljima iz Domovinskog rata i Spomen kosturnice poginulim antifašističkim borcima i žrtvama fašističkog terora u parku Đardin.

Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 5 of 51