Vijesti
Još jedan napad na "Prosvjetu" PDF Ispis E-mail
Četvrtak, 09 Veljača 2012 11:32
Nepoznati počinioci razbili su tokom prvog februarskog vikenda staklo na vratima kninske "Prosvjete". Predsjednik pododbora Dragoljub Čupković pozvao je policiju koja je napravila uviđaj.
 
- U prostorijama me nije bilo od petka do nedjelje prijepodne, a kada sam došao, vidio sam da je staklo razbijeno kamenom veličine dvije šake - kaže Čupković.
 
- U policiji mi kažu da ne mogu ganjati maloljetnike, a ja im kažem da se tu radi o aktu mržnje jer kako to da ostali dućani, koji isto imaju staklena vrata, nisu na meti - rekao je Čupković i dodao da je ranijih godina takvih napada bilo više, a da se zadnji desio u martu prošle godine.
Više...
 
Profašistički opredijeljenoj pročelnici hitan otkaz tek zbog lažne diplome PDF Ispis E-mail
Četvrtak, 09 Veljača 2012 11:29
Karlovački župan Ivan Vučić dao je otkaz pročelnici svog ureda Bernardici Topolnjak Halapa čim je utvrđeno da nema stručne kvalifikacije. To što je ona poznata po zagovoru Hitlera i ustaša nikada mu nije predstavljalo problem.
 
Bernardica Topolnjak Halapa, dosadašnja pročelnica Ureda župana Karlovačke županije, inače predsjednica HSP-a Karlovačke županije i članica predsjedništva te stranke, dobila je 3. februara otkaz nakon što je utvrđeno da je falsificirala diplomu zagrebačkog Ekonomskog fakulteta kako bi prije dvije godine pobijedila na natječaju za to radno mjesto.
Više...
 
Međunarodni dan Holokausta PDF Ispis E-mail
Srijeda, 08 Veljača 2012 21:12
Udruga antifašističkih boraca i antifašista Požega polaganjem vijenaca i komemoracijom za žrtve fašizma na Židovskom groblju u Požegi obilježila je Međunarodni dan Holokausta.
 
 
Opet žele spomen ploču na bivšoj zgradi JNA PDF Ispis E-mail
Srijeda, 08 Veljača 2012 11:22
U gradu Varaždinu tri su udruge koje djeluju na očuvanju antifašističkih tradicija, spomeničke baštine II. svjetskog rata i zaštiti prava, socijalne i zdravstvene skrbi sudionika NOB-a, boraca i invalida.
 
 
Živućih borca još samo stotinu PDF Ispis E-mail
Utorak, 07 Veljača 2012 12:17
U Čakovcu je u srijedu 25. siječnja održana godišnja skupština Udruge antifašističkih boraca i antifašista Drugog svjetskog rata Međimurske županije.
 
 
<< Početak < « 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 » > Kraj >>

Stranica 98 od 115