Reagiranja
Hoće li Vlada RH dočekati prvih sto dana? FAŠIZACIJA UMJESTO BOLJEG ŽIVOTA PDF Print E-mail

Umjesto da se do boljeg života nastave mjere i napori na pozitivnim ekonomskim pomacima, koji su se, makar stidljivo, ali ipak javili poslije višegodišnjeg padanja u ponor siromaštva i beznađa, a zbog dvadeset godišnjeg pustošenja i pljačke Lijepe naše, domoljupci i kompanija bave se revizijom povijesti, a toga je više dosta - Planetarno poznati George Orwell jednom je zapisao: „Narod koji izabere korumpirane, prevarante, lopove i izdajnike nije žrtva, već suučesnik!

Read more...
 
Nikada nisam umanjivao žrtve. Sjenke istine II. dio PDF Print E-mail

U povodu reagiranja profesora Vladimira Klarića pod naslovom „Sumrak istine“ objavljenoga 15. listopada 2015. godine u Kronici požeško-slavonskoj na moj tekst „Sjenke istine“ povodom članka „Sjećanje na hrvatske žrtve logora Glates.“

Read more...
 
Sjenke istine. U povodu istupa gospodina Dragana Franića predsjednika požeškog ogranka Udruge ratnih veterana „Hrvatski domobran“ PDF Print E-mail

Prigodom nedavne komemoracije u povodu obilježavanja sjećanja na žrtve totalitarnih i autoritarnih režima uz spomenik žrtvama zarobljeničkog logora u Požegi, gospodin Dragan Franić propustio je spomenuti nekoliko važnih činjenica i okolnosti vezanih uz problem o kojemu je govorio. Podržavam njegovanje sjećanja djece i članova obitelji na stradanje svojih najmilijih. Kao čovjek i građanin, žalostan sam što su mnogi ljudi tijekom prošlosti izgubili život zbog svojih uvjerenja, a razočaran sam što mnogi krivci nisu procesuirani. Ovo se posebno odnosi na žrtve antifašističke osvete nad poraženim vojnicima i civilnim osobama neposredno nakon završetaka Drugog svjetskog rata.

Read more...
 
Priopćenje PDF Print E-mail

SLOBODNA DALMACIJA d.d.

n/r gosp. Ivo Bonković, Glavni urednik

Dana 10. rujna 2015.g., s početkom u 11,00 sati, u Podgori će se, kod spomenika „GALEBOVA KRILA“, obilježiti 73. obljetnica utemeljenja Partizanske mornarice, polaganjem vijenaca uz prigodne riječi u organizaciji Saveza udruga ABA Makarskog Primorja i općine Podgora te suorganizatora Zajednice udruga ABA SDŽ.

Read more...
 
KOME SLUŽE NEISTINE PDF Print E-mail

ZUABA Zadarske županije I UABA Grada Zadra uputili su svoje reagiranje Zadarskom listu koje donosimo u cijelosti.

Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 10 of 19