Novosti
Premijera filma Dnevnik Diane Budisavljević na Pulskom filskom festivalu PDF Print E-mail

Film Dnevnik Diane Budisavljević premjerno će se prikazati na Pulskom filmskom festivalu 18. srpnja 2019. ( četvrtak ) u 21.30 sati u Areni. Redateljica filma, igrane dokumentarne drame, je Dana Budisavljević, a scenaristice su Dana Budisavljević i Jelena Paljan.

Read more...
 
Poziv na solidarnost s brodograditeljima "Uljanika" PDF Print E-mail

Savez antifašista Istarske županije donio je na sjednici održanoj 17. lipnja 2019. javni poziv na solidarnost s brodograditeljima "Uljanika" u povodu stečaja pulskog brodogradilišta "Uljanik". Javni poziv potpisuje Tomislav Ravnić, predsjednik Saveza antifašista Istarske županije:

Donosimo cjelovit tekst javnog poziva.

Read more...
 
Beli Manastir: mlade uključivati u rad udruge PDF Print E-mail

To je, među inim, zaključeno na izbornoj Skupštini belomanastirske Udruge antifašističkih boraca i antifašista. Za predsjednika u novom četverogodišnjem mandatu ponovno izabran Nikola Opačić.

Read more...
 
Jadovno: najveće stratište ustaškog režima PDF Print E-mail

Ne smije se dopustiti manipuliranje povijesnim činjenicama kojima se danas nastoji zatrovati ponajprije mlađe generacije - poručili su govornici na komemorativnom skupu i pozvali na nepodijeljenu posvećenost države i društva u iznošenju pune istine o uzrocima, razmjerama i posljedicama zločina koji su se događali od Velebita do Paga

Read more...
 
IN MEMORIAM PDF Print E-mail

Akademik Petar Strčić

Read more...
 
<< Start < Prev 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Next > End >>

Page 11 of 145